Siisti koti, siistimpi arki.

10 syytä, miksi kotisiivous kannattaa tilata

Listasimme 10 syytä, miksi kannattaa tilata kotisiivous.

Onko sinulla käynyt mielessä kotisiivouksen tilaaminen siivousyritykseltä? Kotisiivous on helppo hankkia nykyään pelkällä nettilomakkeella tai yhdellä puhelinsoitolla. Kuitenkin siivoojan tekemä kotisiivous saattaa kuulostaa monen korvaan vielä hieman oudolta, koska ajatuksena Suomessa vierastetaan vieraiden ihmisten pääsyä kotiin.  Suomalaiset ovat tunnetusti ylpeitä kodistaan,  ja vieraita varten kodin tulee olla täysin tip top. Siivouspalvelua varten ei kuitenkaan tarvitse laittaa tavaroita paikoilleen etukäteen.

Kotisiivouksen tilaamista harkitaan usein pitkään

Kotisiivouksen tilaamisessa on monta eri vaihetta, ja tavallinen ajatusketju kotisiivous tilauksessa menee näin:

  1. Anu ja Ville ovat työssäkäyvä pariskunta Vantaalta. Anulla ja Villellä on töissä ja elämässä kiire, eikä omaa kotia ehditä tai jakseta pitää niin siistinä kuin sitä haluaisi. Siivous ei ole Anun tai Villen lempipuuhaa vaan tuntuu velvollisuudelta. Anu ja Ville tykkäisivät kodin viikkosiivouksen sijaan viettää yhteistä aikaa.
  2. Ystävä tai tutun tuttu on tilannut siivouspalvelun viikottain, ja kehuu sekä hintaa että siivouspalvelun jälkeä.
  3. Anu ja Ville päättävät etsiä kotisiivouksen hintatietoja netistä ja löytävät useita kiinnostavia siivousfirmoja. Koska osa siivousfirmoista on julkaissut hintatietonsa netissä, Anu ja Ville voivat vertailla eri hintoja ja asiakaskokemuksia.
  4. Anu ja Ville eivät osaa valita mieleistään siivouspalvelua, ja koska tuntuu oudolta päästää vieraita ihmisiä kotiin siivoomaan, he hautaavat idean siivouspalvelun tilaamisesta.
  5. Parin viikon päästä Anu ja Ville huomaavat, että asunto on edelleen epäsiisti. Pienen arkielämän kahnauksen jälkeen pariskunta päättää pitää enemmän yhteistä aikaa ja alkaa etsiä netistä siivouspalvelua, jolta saisi kotisiivouksen helposti.

10 syytä tilata siivouspalvelu

Siivouspalvelu on helppo tilata tuntilaskutuksella suoraan netistä. Tätä viiden toimenpiteen listaa on helppo pyörittää mielessä useita kertoja, ennen kuin siivouspalvelu tulee tilattua. Kotisiivouksen tilaamisen jälkeen ei osaisi edes ajatella, kuinka kauan sen hankkimista oli ajatellut, ennen kuin siivouksen tilasi omaan kotiin. Miksi kotisiivous kannattaa tilata? Siististi.com listasi 10 hyvää syytä kotisiivouksen tilaamiseen. Jos näistä syistä mikään ei kosketa sinua, niin silloin sinun luultavasti ei kannata tilata kotisiivousta. 🙂

1. Kotisiivouksen tilaaminen vähentää stressiä

Kiireisessä työelämässä työstressin lisäksi on helppo tuntea stressiä myös vapaa-ajasta ja siitä, että oma koti tulisi olla jatkuvasti viimeisen päälle puhdas ja siisti. Ensinnäkin tällaista stressiä ei kenenkään tulisi kokea, vaan kotona pitäisi olla rentouttava ilmapiiri. Toisekseen jos tällaista vapaa-ajan stressiä kokee, kotisiivouksen tilaaminen helpottaa pitämään asunnon järjestyksessä.

2. Kotisiivouksen tekee siivousalan ammattilainen.

Vaikka siisti koti on jokaiselle tärkeä asia, yleensä siivouksen tekeminen ei tunnukaan niin tärkeältä. Sen sijaan että tekisit siivouksen itse, miksi et antaisi alan ammattilaisen siivota? Toki on myös olemassa paljon ihmisiä, jotka tykkäävät siivota, mutta jos sinusta tuntuu ettet kuulu heihin, kotisiivous voi olla hyvä hankinta, ainakin silloin tällöin. Ammattisiivooja on myös luultavasti parempi siivoamaan kuin sinä. 😉

3. Kotisiivouksen tilaaminen on arjen luksusta lapsiperheille.

Tuntuuko siltä, että jälkikasvun kädenjäljet näkyvät vähän liiankin usein pitkin kodin pintoja? Lapsiperheen arki on jatkuvaa siivousta.  Pienten lasten vanhemmille kotisiivouksen tilaaminen voi olla helppo tapa saada asuntoon siivousapua, jolloin siivousta ei tarvitse tehdä ainakaan ihan joka päivä itse.

4. Siivouspalvelun käyttö lisää vapaa-aikaa.

Kun tilaat kotisiivouksen, puhtaan kodin lisäksi saat myös aikaa itsellesi ja läheisillesi. Siivouspalvelun tilaamalla saat muutaman ekstratunnin viikkoon jonka voit käyttää vaikka harrastuksiisi tai muihin kotiaskareisiin, tai tottakai lempparina, ihan sohvalla löhöämiseen!

5. Kotisiivous on etätyöntekijän paras kaveri.

Jos olet kotitoimistolainen, siivouspalvelun tilaamalla saat kotitoimistostasi organisoidun ja siistin. Siisti työpaikka on myös tuottava työpaikka.

6. Terveys kiittää ja mieli on tyyni.

Puhdistetut pinnat, ovenkahvat ja muut kodin ongelma-alueet on hyvä puhdistaa usein. Tämän lisäksi epäsiisti koti voi olla monelle aihe ahdistukseen. Monet voivat olla ahdistuneita siitä, että eivät jaksa siivota tarpeeksi. Siivouspalvelu auttaa!

7. Kotisiivous on oikeasti edullista kotitalousvähennyksellä.

Kotisiivouksen tilaamiseen suomalaisia houkuttelee etenkin kotitalousvähennys, jonka avulla saat kotisiivouksen hinnasta jopa puolet pois.

8. Kotisiivous helpottaa juhlien valmisteluja.

Joulun tai isojen juhlien alla siivoukseen saattaa hurahtaa valtaosa ajasta, jonka voisi käyttää juhlien valmisteluun. Myös suursiivous on mahdollista tilata siivouspalveluyritykseltä.

9. Säännöllinen siivouspalvelu vähentää suursiivouksen tarvetta.

Kun koti pysyy viikottain siistinä ammattilaisen toimesta, ei suursiivoukseen mene useita päiviä.

10. Kotisiivouksen tilaamalla tuet suomalaista työtä.

Siivouspalvelulla säästät aikaa ja pääset eroon turhasta stressistä.

Kotisiivousta ei voi ulkoistaa maailman toiselle laidalle, vaan yritykset ovat pieniä ja yrittäjävetoisia siivouspalveluja.

Vaikka siivouspalvelun tilaaminen saattaa tuntua aluksi hieman erikoiselta, voit olla varma, että se on yksi kiireisen arjen parhaista päätöksistä. Kotsiivouksen avulla säästät helposti omaa aikaasi ja saat helposti siistin kodin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös