Siisti koti, siistimpi arki.

Joulu on kotisiivouksen ja siivouspalvelujen kulta-aikaa

Vaikka joulu voi stressata monia aika paljon, joulusiivous on kiva tehdä ihan senkin takia, että pääsee rauhoittumaan joulua varten.

Joulu on siivouspalvelujen yksi tärkeimmistä sesongeista

Hei vaan ja nautinnollista piparien tuoksua! Jouluvalmistujen yhteydessä tulee taas se yksi pommi vastaan, nimittäin joulun siivousoperaatio. Joulun aika nimittäin alkaa olla täällä taas, ja se tarkoittaa kiirettä joulupukin ja tonttujen lisäksi etenkin kotisiivouspalveluille. Siivouspalveluja tarjoavat yritykset aktivoituvat etenkin, kun lapsiperheet ja kaupunkilaiset haluavat saada marras-joulukuun aikana itselleen joulun suursiivouksen tehtyä, tai tarvitsevat apua joulusiivouksen tekemiseen. Parhaiden ja tunnettujen siivouspalvelujen joulusiivousajat on varattu jo keväällä. Jos itse olet kiinnostunut joulusiivouksen tilaamisesta vielä tämän vuoden puolella, kannattaa viimeistään joulukuun alussa ottaa yhteyttä paikalliseen siivouspalveluun, jotta saat kotisiivouksen tilattua vielä tämän vuoden puolelle. Joulusiivous on myös hyvä lahjaidea, joka pitää kuitenkin perinteistä riippumatta antaa hieman ennen joulua. Tai kai sitä on mahdollista jouluaattonakin tilata siivooja kotiin..

Joulusiivouksella aloitetaan uusi vuosi puhtaalta pöydältä – vaikka tammikuussa!

Joulusiivous on monelle tärkeä suursiivous sen vuoksi, että sillä on helppo saada vanha vuosi pakettiin, ja aloittaa sitten uusi vuosi puhtaalta pöydältä, puhtaassa kodissa. Joulun ja uudenvuoden jälkeen ei ihan hirveästi ole omia paukkuja jäljellä suursiivousoperaation tekemiseen. Toinen vaihtoehto on siirtää joulusiivouksen tekeminen tammikuulle, ja tehdä ennen joulua vain tarvittavat siivousoperaatiot, esimerkiksi kahden tunnin joulusiivous, ihan omasta takaa. Tammikuussa luultavasti siivouspalveluilla ei ole niin paljoa kysyntää kuin joulukuussa, joten saat varmemmin haluamasi siivouspalvelun varattua tammikuun suursiivousta varten.
Joulu on taas ja niin on siivoushössötyskin! Tänä vuonna kannattaa keskittyä olennaiseen ja tilata suursiivous ammattilaiselta.
Kuinkas kauan sellainen tilattu joulusiivous sitten kestää? Nyrkkisääntönä sanottakoon, että jos pienen, alle 40 neliön yksiön siivoamiseen menee yhdeltä siivoojalta 2-3 tuntia perussiivouksena, niin tästä on helppo laskea kuinka paljon hintaa tulee oman kodin siivoukselle. Suursiivouksille on joillain siivouspalveluilla usein myös oma könttähintansa, joka on jaoteltu neliöiden mukaan, jolloin esimerkiksi alle 70 m2:n kaksion tai kolmion siivous maksaa jotain 200-300 euron väliltä. Näin voi laskea että 70 neliön asunnon siivoukseen menee yhdeltä siivoojalta kokonainen työpäivä, eli 8 tuntia. Tästä ei kuitenkaan ole välttämättä vähennetty vielä kotitalousvähennystä.

Vertaa siivouspalvelu jouluksiVertaamalla siivouspalvelun voit säästää kotisiivouksen hinnassa satoja euroja!

Jos et halua aloittaa uutta vuotta täysin tyhjätaskuna ja maksaa siivouspalvelusta maltaita, kannattaa vertailla joulusiivousta tekevä siivouspalvelu. Vertailtiin tänne Siististi.comiin ne suurimpien paikkakuntien siivouspalvelut, jotka tekevät joulusiivousta. Eniten kysyntää luultavasti on siellä, missä on eniten perheitä, kuten pääkaupunkiseudulla.

Joulusiivouksen voit tietenkin tehdä itsekin, ja näin tekevät monet perheet. Monille joulusiivous kuuluu juhlan tuntuun. Meillä Siististi.com:ssa on tehokas ja nopea joulusiivouslista, jota käyttämällä pääset helposti alkuun joulusiivouksen tekemisessä. Kyseinen lista kattaa myös kaikki muut vuoden suursivoukset, kuten kevätsiivouksen tekemisen, mutta sitä tulevaa siivousoperaatiota ei kannata ehkä ajatella ihan vielä. Kannattaa myös kuunnella alan ammattilaisia: Joulusiivouksen ei välttämättä tarvitse olla mikään suursiivous, vaan jouluna voi riittää myös tavallisen viikkosiivouksen tekeminen! Keskitytään nyt siihen tärkeämpään eli läheisiin, niihin kuuluisiin pipareihin ja jouluruoan syöntiin – sen jälkeen kun joulusiivous on hoidettu!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös