Muuttosiivous hinta – Vertaa ja tilaa muuttosiivous

Muuttosiivous hinta – Vertaa ja tilaa muuttosiivous

Muuttosiivous hinta

Etenkin omaa asuntoa myytäessä tai seuraavaa asuntoa ostettaessa voi asuntorumban keskellä olla hyvä vaihtoehto tilata muuttosiivous siivousfirmalta. Muuttosiivouksia toteuttavat useimmat siivouspalvelut, jotka laittavat myytävän asunnon seuraavalle asukkaalle valmiiseen muuttokuntoon, jolloin voit itse keskittyä itse muutto-operaatioon ja asunnon sisustamiseen. Asuntoa ostettaessa on muutenkin jo tarpeeksi stressiä nurkkiin kertyneiden tavaroiden kanssa, tai etenkin tavaroista eroonpääsyn kanssa. Tilattu muuttosiivous auttaa pääsemään osasta stressiä eroon jommassa kummassa päässä muuttoa. Siivouspalveluyritykset toteuttavat nimittäin muuttosiivouksia sekä sisääntulosiivouksina uusiin asuntoihin sekä lähtösiivouksina vanhoista asunnoista. Muuttosiivouksen tilaaminen helpottaa siis omaa osuutta muuttamisessa. Nykyään siivouspalveluja ostetaan etenkin nuorten kaupunkilaisten toimesta, joten myös muuttosiivouksien määrä kasvaa lähivuosina varmasti.

Mutta kuinka paljon muuttosiivous maksaa? Siististi.com otti selvää netistä löytyvien muuttosiivousta tarjoavien siivous- ja muuttofirmojen hinnoista. Siivouspalveluyritysten lisäksi siis myös muuttofirma voi tarjota muuttosiivousta, jolloin saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Muuttosiivous Helsinki, Espoo ja Vantaa

YritysHintaPaikkakunta
Moppi.com38 € / TuntiHelsinki, Vantaa, Espoo
Stella49,90 € / TuntiPääkaupunkiseutu, Hyvinkään alue
Cleanspot39 € / TuntiHelsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo
Helsingin TehosiivousEsim. 270 € / 2 h+kHelsinki, Espoo, Vantaa
Tasokoti44,90 € / TuntiHelsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi, Hyvinkää
Kodinparas40 € / TuntiHelsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen
Rundelin43 € / TuntiHelsinki
Sopulin Siivous40 € / TuntiHelsinki
Clean4u39 € / TuntiPääkaupunkiseutu, Kauniainen, Kerava, Sipoo, Nurmijärvi, Hyvinkää, Lohja, Kotka

Muuttosiivous hinta – muut kaupungit

YritysHintaPaikkakunta
Stella45,90 € / TuntiTampere, Turku, Kuopio, Oulu
Koti Puhtaaksi49,50 € / TuntiTampereen alue, Helsingin alue, v. 2019 myös Turku
Tampereen Siivous38,50 € / TuntiTampere
Pirkanmaan Pikakuljetus35-40 €/ TuntiTampere (Pirkanmaa)
Siivouspalvelu Margit Haukka40 €/ TuntiLahti
MoppiMuija38,50-39 €/ TuntiLahti, Tampere, Vantaa, Kouvola ja lähiseudut
Siivouspalvelu Sweeper28,90/ Tunti ALV 0%Turku
Loisto kotipalvelu44,60-44,65 € / TuntiTurku, Rauma

Mitä muuttosiivous sisältää?

Muuttosiivouksessa keskitytään talon ongelma-alueiden siivoamiseen. Muuttosiivous voidaan tehdä joko lähtösiivouksena tai sisääntulosiivouksena.

Muuttosiivous on yleensä kuin tavallinen siivouspalvelu, mutta tehdään tarkemmin ja tiettyjä alueita painottaen. Sisääntulosiivous tehdään usein vain uusiin asuntoihin, joihin saattaa olla jäänyt rakennuspölyä tai muuta sinne kuulumatonta. Jos asunto ei ole täysin uusi, on edellisellä asukkaalla normaalissa tilanteessa joko vuokrasopimuksen tai asunnon kauppakirjojen perusteella velvoite puunata asunto lattiasta kattoon puhtaaksi seuraavaa asukasta varten. Eri asia on kuitenkin allergiasiivous, jossa sisäänmuuttosiivouksen yhteydessä ammattilainen puhdistaa asunnon esimerkiksi lemmikkieläimen hilseestä ja pölystä niin, että allergioista kärsivä voi sinne muuttaa.

Muuttosiivouksen sisältö

Muuttosiivouksessa keskitytään pinttyneen lian ja tahrojen poistoon. Tämän lisäksi muuttosiivouksessa käydään läpi kodin ongelma-alueet, siistitään lattiat ja keskitytään keittiön ja kylpyhuoneen siivoukseen. Ikkunanpesu ei tavallisesti kuulu muuttosiivouksen peruspakettiin, mutta toki se on mahdollista tilata extrana lähes mistä tahansa siivouspalvelusta. Tärkeintä muuttosiivouksessa on sellainen pinttynyt lika, jota ei ole syystä tai toisesta puhdistettu asumisen aikana.
Helsingin seudulta löytyy helpolla nettiselauksella kymmeniä muuttosiivousyrityksiä.
Kannattaako muuttosiivous sitten tehdä itse vai antaa siivoojan tehdä se? Toisaalta muuttoon liittyy aina muutakin ajateltavaa ja stressin aihetta kuin edellisen asunnon lähtösiivous. Muuttosiivous kannattaa hoitaa itse etenkin pienissä asunnoissa, mutta suuremmissa asunnoissa kannattaa antaa ammattilaisten auttaa.

Ps. Jos sinulla on hyviä muuttosiivous kokemuksia tai muuta kommentoitavaa muuttosiivouksen tekemiseen tai tilaamiseen liittyen, laitahan meille mailia osoitteeseen siivousvinkit(miukumauku)siististi.com!

Jätä kommentti