Siisti koti, siistimpi arki.

Muuttosiivous hinta – Vertaa ja tilaa muuttosiivous

Muuttosiivouksen hinnat ovat monilla siivouspalveluilla hieman korkeampia kuin tavallisen kotisiivouksen hinnat.

Muuttosiivous hinta

Etenkin omaa asuntoa myytäessä tai seuraavaa asuntoa ostettaessa voi asuntorumban keskellä olla hyvä vaihtoehto tilata muuttosiivous siivousfirmalta. Muuttosiivouksia toteuttavat useimmat siivouspalvelut, jotka laittavat myytävän asunnon seuraavalle asukkaalle valmiiseen muuttokuntoon, jolloin voit itse keskittyä itse muutto-operaatioon ja asunnon sisustamiseen. Asuntoa ostettaessa on muutenkin jo tarpeeksi stressiä nurkkiin kertyneiden tavaroiden kanssa, tai etenkin tavaroista eroonpääsyn kanssa. Tilattu muuttosiivous auttaa pääsemään osasta stressiä eroon jommassa kummassa päässä muuttoa. Siivouspalveluyritykset toteuttavat nimittäin muuttosiivouksia sekä sisääntulosiivouksina uusiin asuntoihin sekä lähtösiivouksina vanhoista asunnoista. Muuttosiivouksen tilaaminen helpottaa siis omaa osuutta muuttamisessa. Nykyään siivouspalveluja ostetaan etenkin nuorten kaupunkilaisten toimesta, joten myös muuttosiivouksien määrä kasvaa lähivuosina varmasti.

Mutta kuinka paljon muuttosiivous maksaa? Siististi.com otti selvää netistä löytyvien muuttosiivousta tarjoavien siivous- ja muuttofirmojen hinnoista. Siivouspalveluyritysten lisäksi siis myös muuttofirma voi tarjota muuttosiivousta, jolloin saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Muuttosiivous Helsinki, Espoo ja Vantaa

Yritys Hinta Paikkakunta
Moppi.com 38 € / Tunti Helsinki, Vantaa, Espoo
Stella 49,90 € / Tunti Pääkaupunkiseutu, Hyvinkään alue
Cleanspot 39 € / Tunti Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo
Helsingin Tehosiivous Esim. 270 € / 2 h+k Helsinki, Espoo, Vantaa
Tasokoti 44,90 € / Tunti Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi, Hyvinkää
Kodinparas 40 € / Tunti Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen
Rundelin 43 € / Tunti Helsinki
Sopulin Siivous 40 € / Tunti Helsinki
Clean4u 39 € / Tunti Pääkaupunkiseutu, Kauniainen, Kerava, Sipoo, Nurmijärvi, Hyvinkää, Lohja, Kotka

Muuttosiivous hinta – muut kaupungit

Yritys Hinta Paikkakunta
Stella 45,90 € / Tunti Tampere, Turku, Kuopio, Oulu
Koti Puhtaaksi 49,50 € / Tunti Tampereen alue, Helsingin alue, v. 2019 myös Turku
Tampereen Siivous 38,50 € / Tunti Tampere
Pirkanmaan Pikakuljetus 35-40 €/ Tunti Tampere (Pirkanmaa)
Siivouspalvelu Margit Haukka 40 €/ Tunti Lahti
MoppiMuija 38,50-39 €/ Tunti Lahti, Tampere, Vantaa, Kouvola ja lähiseudut
Siivouspalvelu Sweeper 28,90/ Tunti ALV 0% Turku
Loisto kotipalvelu 44,60-44,65 € / Tunti Turku, Rauma

Mitä muuttosiivous sisältää?

Muuttosiivouksessa keskitytään talon ongelma-alueiden siivoamiseen. Muuttosiivous voidaan tehdä joko lähtösiivouksena tai sisääntulosiivouksena.

Muuttosiivous on yleensä kuin tavallinen siivouspalvelu, mutta tehdään tarkemmin ja tiettyjä alueita painottaen. Sisääntulosiivous tehdään usein vain uusiin asuntoihin, joihin saattaa olla jäänyt rakennuspölyä tai muuta sinne kuulumatonta. Jos asunto ei ole täysin uusi, on edellisellä asukkaalla normaalissa tilanteessa joko vuokrasopimuksen tai asunnon kauppakirjojen perusteella velvoite puunata asunto lattiasta kattoon puhtaaksi seuraavaa asukasta varten. Eri asia on kuitenkin allergiasiivous, jossa sisäänmuuttosiivouksen yhteydessä ammattilainen puhdistaa asunnon esimerkiksi lemmikkieläimen hilseestä ja pölystä niin, että allergioista kärsivä voi sinne muuttaa.

Muuttosiivouksen sisältö

Muuttosiivouksessa keskitytään pinttyneen lian ja tahrojen poistoon. Tämän lisäksi muuttosiivouksessa käydään läpi kodin ongelma-alueet, siistitään lattiat ja keskitytään keittiön ja kylpyhuoneen siivoukseen. Ikkunanpesu ei tavallisesti kuulu muuttosiivouksen peruspakettiin, mutta toki se on mahdollista tilata extrana lähes mistä tahansa siivouspalvelusta. Tärkeintä muuttosiivouksessa on sellainen pinttynyt lika, jota ei ole syystä tai toisesta puhdistettu asumisen aikana.
Helsingin seudulta löytyy helpolla nettiselauksella kymmeniä muuttosiivousyrityksiä.
Kannattaako muuttosiivous sitten tehdä itse vai antaa siivoojan tehdä se? Toisaalta muuttoon liittyy aina muutakin ajateltavaa ja stressin aihetta kuin edellisen asunnon lähtösiivous. Muuttosiivous kannattaa hoitaa itse etenkin pienissä asunnoissa, mutta suuremmissa asunnoissa kannattaa antaa ammattilaisten auttaa.

Ps. Jos sinulla on hyviä muuttosiivous kokemuksia tai muuta kommentoitavaa muuttosiivouksen tekemiseen tai tilaamiseen liittyen, laitahan meille mailia osoitteeseen siivousvinkit(miukumauku)siististi.com!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös